Ett nytt kapitell

Men tjena tjena!!
Jag har åkt på behandlingshem nu. Alvina heter det och ligger mellan Gävle och Uppsala. Helena från Rebecka körde mig hit. Än så länge verkar stället bra och tillslut fick jag Laro. Substitutions behandling mot heroin.
Det känns helt underbart att slippa vara inlåst, som jag var i hela fyra månaders tid. 
Här är det inte så och jag har redan fått gå med personal till affären två gånger och en långpromenad på 6 km med hunden Tiger som bor här med oss. Han är en Amstaf på 3 år jätte gullig.
Jag tränad igår kväll på ett gym som är tre gånger större än Rebeckas gym. Men alla maskiner funkade inte  men tog bgå bandet i 10 min och sen körde jag armar mage och rumpa. Men det är lite klurigt att passa in tiderna på gymmet efter som vi delar med Väst (killarnas avd) Men dem är  inte på vårat område utan vi delar bara gym tid med dem..
Mitt Skipbo spelande följde med hit och redan första dagen skaffa dem en Skipbo lek och jag två tjejer och all personal jag frågat spelar det med mig.
Nu har vi snart yoga på schemat och det har jag aldrig ens provat så får se hur det går. Ska bli intressant
Men efter som jag hade höjning på subben igår känner jag mig ganska trött.. Men det var kul att skriva i bloggen igen och hoppas snart jag kan göra det igen