emsahet utan vetskap

Varför ska allt vara så svårt för? Kärlek och dunder ska väl vara något bra? eller?? Jag kanske har missat något men sexualkunskapen i skolan sa detta bland annat. jag känner mig helt illa till mods pga av detta. 
Skit samma jag flyttar snart i från det här vidriga lvm hemmet. jag längta nästan mera än vad någon annan gör Eller inte. de är ju delat det där. jag vill inte lämna min fru.. Vi har kommit varandra så nära här inne vet inte jur livet skulle se ut utan henne. det kan jag inte tänka mig. Inte alls.. 
Men jag vet att det måste gå, och med tiden läker alla sår. jag vet dessvärre att de är så. jag känner mig fortfarande ledsen över Eriks död tillex men för varje dag som går. Känns det inte bra men lite lättare att prata om det. Tidigare grät jag bara vid tanken på honom eller om jag skulle föra det på tal i olika sammanhang. Så är det inte riktigt längre...
Jag sitter här nu och lyssnar på¨musik dem andra är på gården och leker lekar. jag! jag orkade hade inte lust att vara med. Jag orkar inte med mycket just nu. Allt bara tumla tomt i huvudet och jag vet att jag måste vidare helt ensam, i allfall en tid en tid som återigen kommer vara helt i ovisshet. Skit jobbigt.. Så jobbigt.. 
Lev låt leva